OVER MIJ

Ik heb geneeskunde gestudeerd en ben sinds 2008 psychiater. Na bij diverse GGZ-instellingen te hebben gewerkt heb ik dit jaar de stap genomen mijn eigen praktijk te beginnen.


Ik vind het belangrijk om naast een goede diagnosestelling (met meenemen van biologische, psychologische en sociale factoren) en behandeling volgens reguliere richtlijnen, nadrukkelijk ook de leefstijl mee te nemen in de aanpak van de klachten. Als arts en psychiater ben ik uitermate geïnteresseerd in de invloed van de geest op het lichaam en andersom van het lichaam op de geest. Mentale klachten beïnvloeden het eetpatroon, de nachtrust, de mate van bewegen en kunnen lichamelijke problemen veroorzaken of verergeren zoals bijvoorbeeld rugklachten, buikklachten, overgewicht en hoofdpijn. Goede voeding, voldoende slaap, voldoende beweging, een rustige ademhaling, voldoende ontspanning, en verbondenheid met andere mensen dragen bij aan psychische gezondheid.


Behalve psychiater ben ik ook yogadocent. Verschillende yoga-opleidingen en trainingen, naast mijn ruime ervaring in het lesgeven aan cliënten, hebben mij de tools gegeven om de behandeling indien gewenst te ondersteunen met oefeningen uit de yoga-traditie.


Registraties en lidmaatschappen:

• BIG register: nummer 29049411601

(Registratie in het BIG-register betekent dat de zorgverlener voldoet aan de wettelijke eisen, zoals het hebben van het juiste diploma, om de beschermde beroepstitel te mogen gebruiken en zelfstandig in het beroep te mogen werken)

• AGB register: persoonlijk 03069889 en AGB praktijk 03040069
(Registratie in het AGB register is de erkenning en registratie als zorgaanbieder, welke vereist is om de DBC te kunnen declareren bij uw  zorgverzekeraar)

• KvK nummer 20162832
(Registratie in het Handelregister van de Kamer van Koophandel)


• Lid van de Vereniging